banner
Júl 21, 2017
583 Views
0 0

Anonim segítségkérési lehetőség írországi magyaroknak

Written by
banner

Szükséged lenne segítségre vagy a közösség tanácsára érzékeny, esetleg kellemetlen kérdésekben, de kényelmetlenül éreznéd magad ha a nevedhez kötnék az emberek a problémát? Van megoldás!

Az Írországi Magyarok csoport

Nálunk választ kapsz bármilyen kényes kérdésre, anélkül, hogy a személyazonosságodra fény derülne. Nem kell többet kamu profilokat gyártani és próbálkozni besurranni csoportokba, nem kell álcázni a történeteket és ami a legrosszabb, nem kell csöndben maradni sem, ha egyébként könnyen orvosolható lenne a probléma mások tapasztalatai, tanácsai által.

segitseg@irorszagimagyarokradio.com

 

Írj erre az email címre, bármilyen email fiókból és a kérdésed, problémád megosztásra kerül az Írországi Magyarok Rádió Facebook oldalán keresztül (kérlek lájkold az oldalt ha még nem tetted, sok más hasznos információ is megosztásra kerül ott) az Írországi Magyarok csoportban. Senki nem fogja tudni, hogy neked kell a segítség, viszont a hozzászólásokat láthatod. Amennyiben egy válaszadó sem kívánja felfedni a kilétét, válaszolhat neked e-mailben is, amit továbbításra kerül feléd (az email címed is titokban marad). Amennyiben a probléma természete miatt mégis fény derülne bármilyen személyes adatra, rád utaló információra az emailedből, arról jelzést fogsz kapni, mielőtt publikálásra kerülne, annak érdekében, hogy a személyazonosságod biztosan titokban maradjon. A teljes diszkréció garantált!

Néhány példa a teljesség igénye nélkül, amikor jól jöhet ez a lehetőség:

  • Nőgyógyászati problémák esetén, mikor orvos szükséges és tanácstalan vagy kihez fordulj
  • Fogamzásgátló kellene kéz alól, de nem akarod, hogy az ismerőseid ezzel cikizzenek
  • Új autót, házat vennél, tanácsra lenne szükséged, de félsz, hogy mocskolni kezdenek, mert képes vagy megfizetni?
  • Utcára kerülhetsz vagy nélkülözöl és nem szívesen vállalnád fel magad, viszont tanácsok, ötletek jól jönnének
  • Átvertek munkával, PPS számmal, vagy bármilyen más formában és ciki, nem szívesen vállalnád fel, viszont tudni szeretnéd hogyan tovább

Bármilyen olyan kérdésre felhasználhatod ezt a lehetőséget, ahol kellemetlen, kényelmetlen, vagy kockázatos lenne a valódi fiókoddal közzétenni egy kérdést, kérést, problémát a csoportban.

Kategóriák:
Írország · Kisokos
banner
Menü
Ne maradj le a történésekről, kövess minket minden nap!

Belépés közösségi fiókkal: