banner
nov 10, 2017
1564 Views
0 0

Elindult az Írországi Szaknévsor céginformációs portál

Written by
banner

Megnyitja kapuit az Írországi Szaknévsor, melynek egyetlen célja nem más, mint összehozni a vállalkozásokat, szervezeteket, csoportokat, azok potenciális vásárlóival, ügyfeleivel, közönségével. Az oldal használata teljesen INGYENES és AZ IS MARAD.

Ezentúl sokkal egyszerűbb lesz minden írországi magyar számára bármiféle vállalkozást keresni, igénybe venni. A térképes kereső segítségével egyszerűen láthatóak az egyes vállalkozások, az oldal gazdag funkciói segítségével pedig az egyes vállalkozások akciói, hírei, újdonságai is nyomonkövethetőek.

Az oldalon keresztül közvetlenül is kapcsolatba lehet lépni a vállalkozásokkal, a Facebook szerű hírfolyam segítségével pedig senki nem marad le egy-egy fontos eseményről, vagy akciós termékről.

Az oldalra folyamatosan kerülnek fel a vállalkozások, nyilvánosan elérhető céges információk segítségével. Mindegyik vállalkozás átveheti saját fiókjának kezelését, adaitainak frissítését, vagy amennyiben még nincs fent az oldalon, nagyon egyszerűen regisztrálhat.

Az oldal elérhető az alábbi linken: Írországi Szaknévsor

Használjátok sikerrel! Bármilyen kérdéssel, kéréssel, forduljatok hozzánk bizalommal: info@irorszagimagyarokradio.com

Kategóriák:
Írország
banner
Menü
Ne maradj le a történésekről, kövess minket minden nap!

Belépés közösségi fiókkal: